--> На Волині засудили посадовицю, яка «взяла на лапу» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині засудили посадовицю, яка «взяла на лапу»

2
9
На Волині засудили посадовицю, яка «взяла на лапу»
На Волині засудили працівницю Головного управління Державної фіскальної служби в області, яка підробляла документи та взяла хабар.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Головний державний податковий ревізор у 2015 році, проводячи планову документальну перевірку одного з підприємств області, виявила факти недотримання суб’єктом господарювання податкового законодавства й несплати ним податків до бюджету на суму понад півмільйона гривень.

Повідомивши про це керівнику підприємства, ревізор запропонувала йому залагодити проблему та уникнути сплати донарахованих податків та штрафних санкцій усього за 20 тисяч гривень "подяки".

Керівник підприємства погодився, проте згодом повідомив про випадок правоохоронні органи.

Володимир-Волинський міський суд визнав податківицю винною та призначив їй покарання у виді штрафу 20 400 гривень з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах строком на 2 роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не те вона взяла і не тим
Відповісти
тепер в прокурора візьме
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні