Луцьке підприємство систематично не вивозить сміття

1
4
Луцьке підприємство систематично не вивозить сміття
ТОВ "МЖК", що займається сміттєвивозом з деяких районів Луцька, "систематично халтурить" та не робить свою роботу.

Про це у спільноті Наш Луцьк що у Фейсбуці, написала Тетяна Горюнова.

"ТОВ "МЖК" систематично халтурить у справі, за яку взялося - вивозити сміття від частини будинків міста Луцька. Зокрема, від нашого будинку передостаннє сміття забирали понад 10 днів тому, 23.12 приїхали нарешті! А сьогодні контейнери заповнені знов під горло!" - пише лучанка.

Вона наголошує, що договір уклали з вимогою сміттє вивозу п'яти разів на тиждень, а всього у грудні вивозили чотири рази.

Тетяна зазначає, що зверталися вже і на гарячу лінію міського голови, і у диспетчерську МЖК, а також до майстра, до водія сміттєвозу.

"Він той тиждень захворів - типу, не змогли забирати, бо "передавав повноваження" - завжди є "пояснення": частіше усього "машина поламалася", а то говорять, водій взяв вихідний, то не встигли, то "ще приїдуть" ..." - пише Тетяна Горюнова.

"На трьох останніх фото - "герой нашого сміття", назвався Петром. 3 грудня, коли машина МЖК ще була робоча і приїхала до нашого двору, його маршрутка № 29 стояла впритул до контейнерів. Поки ми шукали-виявляли гостюючого десь винуватця,сміттєвіз забрався і поїхав - на фото 5 грудня зафіксовано, ЩО залишилося в дворі. А 3 грудня водій Петро категорично заявив, що заборони ставити маршрутку тут нема, мовляв, повісьте "цеглину"! - а придивіться, на фото видно, ЩО НАПИСАНО для водіїв на наших контейнерах!

Машина ламається регулярно, протікає сморідними калюжами по тих місцях, де зупиняється, а сміття стоїть по кілька днів, а, буває, тижнями - як в нашому дворі, так і по сусідніх." - нарікає лучанка.

"Важко дотримуватися графіку, того що грошей на ремонт машини нема, працівників нема... Сьогодні, 25.12.17р. як і 23.12.17р. приїхали на луцькспецкомунтрансівській машині. А от будувати під Києвом у цього ТОВ "МЖК" гроші є безперебійно?" - запитує Тетяна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на маршрутчика потрібно викликати поліцію, бо заборонено паркувати авто біля смітників.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні