--> Луцьким бібліотекам потрібні нові комп'ютери | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьким бібліотекам потрібні нові комп'ютери

2
12
Луцьким бібліотекам потрібні нові комп'ютери
Луцькі бібліотеки потребують 500 тисяч гривень, аби закупити нові комп’ютери.

Про це йдеться у сюжеті "12 каналу".

За умови, якби гроші надали, близько 12 бібліотек отримали б щонайменше по два нових комп’ютери. Проте, на сесії міської ради це рішення не підтримали.

У центральній бібліотеці для дорослих, що на вулиці Декабристів, на таке оновлення дуже чекають. Всього бібліотека має зараз лише чотири комп’ютери − один у читальному залі, три − у дитячому. Директорка бібліотеки каже, що діти охоче ними користуються: в основному, готують домашнє завдання.

Залишається лише вирішити проблему з інтернетом. За словами бібліотекарів, швидкість залишає бажати кращого. Тому з нового року думатимуть про зміну інтернет-провайдера. І очікуватимуть на обіцяні нові комп’ютери.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та хто туди ходить, які домашні завдання? Всі дома давно мають свої комп"ютери бабо.Хіба якісь безпритульні чи діти з неблагополучних сімей.Ці бібліотеки закрити краще, ніж утримувати таку велику кількість людей, які нічого не роблять, бо нема кому і що видавати.Нащо їх аж 17 у Луцьку.Може пора давно поцікавитися і перевірити яка кількість людей ходить в ці бібліотеки,бо там бібліотекарів більше ніж відвідувачів.Туди ходять тільки ксерокс робити і все.Всі книжки зараз в Інтернеті і журнали, а там одні пенсіонери пригрілись при зарплатах в 10 тисяч.То ж не в шахті працювати в теплі, чистоті і сидіти тільки кавусю ганяти та думати,як то більше відвідувачів дописати.
Відповісти
аноніме, якщо ти не ходиш до бібліотеки - це не означає, що ніхто не ходить! Спустись на грішну землю, оглянься і подивись, що є бідні родини, багатодітні, є нормальні студенти з гуртожитків, які кажуть що в кімнаті на 4-х неможливо зосередитись, а треба щось підготувати, є старі пенсіонери, які дійсно ЧИТАЮТЬ, бо розказують, про що книжка, навіть платні послуги надавати нема кому, бо ходить бідота,а багаті дійсно мають все вдома. Ай, кому я розказую?.....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні