--> Судитимуть волинського лікаря, з вини якого померла людина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судитимуть волинського лікаря, з вини якого померла людина

1
-4
Судитимуть волинського лікаря, з вини якого померла людина
Через недбале виконання обов'язків, що призвело до стало смерті пацієнта, перед судом постане завідувач відділення Локачинської районної лікарні.

Інцидент стався ще вночі 18 січня 2015 року, - пише ZIK.

Лікар, який був зобов'язаний надавати хворому своєчасну та кваліфіковану медичну допомогу, не провів та не наполягав на проведенні йому інструментальних обстежень. Це треба було зробити для того, аби виключити чи підтвердити наявність у чоловіка такого ускладнення перебігу виразкової хвороби як перфорація виразки.

Через це несвоєчасно встановили правильний клінічний діагноз та не надали кваліфіковану медичну допомогу. В подальшому це призвело до смерті 55-річного пацієнта.

Нині лікаря обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення. Невдовзі суд визначить йому міру покарання.

57-річний Олександр Близнюк із Жашкова Черкаської області помер за годину після крапельниць із антибіотиками, які прописала йому сімейний лікар. Медик рекомендувала небезпечні препарати без точно визначеного діагнозу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо вести мову про кваліфікацію українських "лікарів", то помилка лікаря при встановленні діагнозу і при лікуванні складає в Україні не менше 40%. В розвинутих країнах - 25%. Рівень професійності різко впав при незалежній Україні, коли дебіли почали вчитися в медвузах за бабло. Сьогодні краще піти до сільської бабки, щоб кужіль спалила і яйця викачала (курячі, звичайно), ніж до таких лікарів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні