Понад тисяча лучан не отримують інсулін через бюрократичну тяганину. ВІДЕО

1
2
Понад тисяча лучан не отримують інсулін через бюрократичну тяганину. ВІДЕО
Протягом місяця більше тисячі лучан, хворі на діабет, не мають змоги отримали інсулін через бюрократію. Хто купує за свої гроші, а хто не має стільки фінансів − позичає у знайомих та сусідів.

Хвора на діабет Людимила Рудницька каже, що рецепт їй лікарка виписала ще 7 грудня, ще тиждень другий і доведеться виписувати новий. А це тривала процедура, тільки у черзі потрібно вистояти кілька годин. Доз, у неї залишилось до кінця місяця., - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Грошей, яких виділили у столиці не вистачило на придбання достатньої кількості ліків, отож довелося просити у обласному та міських бюджетах.

Зі слів представників міського управління охорони здоров'я, ліки і досі не завезли в аптеки через те, що постачальники не можуть розібратися із документацією, досі узгоджують внутрішні питання.

Тим часом поки чиновники вирішують бюрократію, лікарі кажуть, що несвоєчасні уколи інсуліну вкорочують життя, а дехто з пацієнтів гострої форми не може прожити без нього і місяця.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чи не ховається за бюрократією з інсуліном прихований геноцид ?..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні