На Волині через бездіяльність лікаря помер чоловік

3
12
На Волині через бездіяльність лікаря помер чоловік
У Локачах через бездіяльність завідувача одного з відділень лікарні помер пацієнт.

Уночі 18 січня 2015 року лікар не провів та не наполягав на проведенні йому інструментальних обстежень, аби виключити чи підтвердити наявність у чоловіка такого ускладнення перебігу виразкової хвороби як перфорація виразки, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Це стало причиною несвоєчасного встановлення правильного клінічного діагнозу та несвоєчасного надання адекватної медичної допомоги, що в подальшому призвело до смерті 55-річного пацієнта.

Нині лікаря обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення й невдовзі він постане перед судом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сучасна медецина це просто жах. Клятву Гіпократа відмінити. Клятву приймати по статях Кримінального кодекса. Коник вже на другий Мерс мабуть заробив.
Відповісти
Навіть якщо суд визнає лікаря винним то це все дно нічого не змінить в цій лікарні.
Відповісти
Доки люди самі не будуть над цими хабарниками вчиняти самосуд так буде і надалі.Вони нас рахують за собак і то куди гірше,бо собак лікують і спасають, ці лікарі відповідальніші.А хабарники людські навіть і не думають і напрягаються спасати ні людей ні діток наших.Просто жах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні