У луцькій «Волині» з'являться нові гравці

0
1
У луцькій «Волині» з'являться нові гравці
Найближчим часом у футбольному клубі "Волинь" мають намір укласти контракти із новими гравцями.

Про це розповів головний тренер «Волині» Віктор Богатир, - інформує офіційний сайт команди.

Наразі гравці після шести днів перебування на Львівщині у Моршині на тренувальних зборах повертаються до Луцька.

Під час тренувальних зборів Віктор Богатир мав змогу побачити у дії як потенційних новачків клубу, так і тих футболістів, які наразі на контракті з командою. Власне, такі оглядини керманич і вважає головною метою поїздки.

«З огляду на те, що ми поспостерігали за грою багатьох футболістів, збори минули досить плідно. А вже найближчим часом із деякими з них «Волинь» підпише контракти. Саме з цього розпочнеться кадрове підсилення клубу», - розповів сам Віктор Богатир.

Тренувальні збори у Моршині розпочалися ще 16 грудня. Під час них «Волинь» зіграла три спаринги. Протягом перших днів наша команда зіграла проти «Калуша» (1:2) та юнацької команди «Вереса» (4:0). Завершальний спаринг волиняни провели сьогодні, перемігши збірну Моршина з рахунком 3:1.

Потенційні новачки «Волині» за підсумками зборів їдуть з командою до Луцька, тож уже завтра вони можуть офіційно стати гравцями клубу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні