«За бруд «Аверсу» хочуть заплатити з міського бюджету?» – Сергій Григоренко

4
0
«За бруд «Аверсу» хочуть заплатити з міського бюджету?» – Сергій Григоренко
Представник громадської організації «Волинський центр розвитку урядування» Сергій Григоренко підозрює, що Луцька міська рада хоче витратити з бюджету необґрунтовано велику суму на висвітлення у ЗМІ своєї діяльності.

Про це він розповів 21 грудня під час публічного обговорення проекту луцького бюджету на 2018 рік.

Сергій Григоренко зауважив, що в проекті бюджету на 2018 рік передбачили 1,2 мільйона на висвітлення діяльності міської ради у ЗМІ. І це при тому, що цьогоріч на ці ж цілі витратили 700 тисяч гривень.

«Ігор Поліщук (радник міського голови, - ред.), Григорій Пустовіт (секретар ради, - ред.) і весь УКРОП свого часу дуже гостро реагували на те, коли стара влада закладала кошти на реалізацію цієї програми. Нас критикували, вимагали зняти фінансування або максимально його зменшити. Що ж ми бачимо в новому бюджеті? Ріст – 61%!» - наголосив Сергій Григоренко.

Він пояснив, що половина цієї суми йде на підтримку колишньої комунальної газети «Луцький замок», решта – на висвітлення роботи міської ради в інших засобах масової інформації. От саме на останніх і можна було б зекономити.

«Ми пропонуємо лишити на цю програму 840 тисяч гривень, а 360 тисяч зняти і спрямувати на бюджет розвитку. Ми розуміємо, що висвітлення роботи міської ради потрібне, але не самопіар. А то ми бачимо звіт про діяльність міської ради, де на 30 фотографіях пан Поліщук, який є радником, а на трьох – пан Пустовіт. На мою думку, такі речі – це неправильне використання коштів лучан», - переконаний громадський діяч.

«А чи не є такий різкий ріст фінансування прихованою формою фінансування телеканалу «Аверс», який належить структурам Ігоря Палиці? Адже раніше програма про депутатів міської ради велась на Волинському телебаченні, яке пропонувало невисокі ціни, а тепер вона, наскільки мені відомо, йтиме на «Аверсі». Чи не є це формою подяки «Аверсу» за весь той бруд, який він виливає? Тут потрібно розібратись», - додав він.

Зауважимо, 22 грудня у луцькій мерії відбудеться сесія, під час якої планують розглянути і ухвалити проект бюджету на 2018 рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Раби Палиці за рахунок міського бюджету проводять виборчу компанію на посаду мера... Прокуратура мовчить...так як мовчить про підкуп виборців фондом Палиці.
Відповісти
раби гунчика тоже мовчать...
Відповісти
Через ці непорозуміння страдає громада. Там "радників" вже більше як голів і "таке" радять...
Відповісти
ТА ХТО ДИВИТЬСЯ ЦЕ ЛАЙНО-АВЕРС??? ДТК ПОТРБНО ДОПОМАГАТИ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні