«Вони постійно чекають нас», - Юрій Ройко про відвідини Луцького геріатричного пансіонату*

0
-2
«Вони постійно чекають нас»,  - Юрій Ройко про відвідини Луцького геріатричного пансіонату*
Голова фракції Радикальної партії Олега Ляшка в обласній раді Юрій Ройко разом із колегами завітали до Луцького геріатричного пансіонату. Партійці обласного осередку привітали пенсіонерів зі Святим Миколаєм, розпитали про життя та вручили подарунки.



“Щоразу перебуваючи в геріатричному пансіонаті поринаєш в сум'яття почуттів: радості і суму, душевного тепла і гніву, жаги до життя і розпачу, неперевершеного оптимізму і гнітючої безпорадності. Вони, як діти, в своїй безпосередності щиро раді будь-якому подарунку. Вони постійно чекають нас!” - поділився на своїй сторінці у Фейсбуці член Радикальної Партії Олега Ляшка Юрій Ройко.



У цьому пансіонаті перебувають люди похилого віку, ветерани війни та праці, інваліди. Наразі проживаючих налічується більше 150 осіб. Юрій Ройко там частий гість, адже разом із однопартійцями опікуються його мешканцями.

За два останні роки з ініціативи членів обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка про проблеми пансіонату дізнались і чиновники. У 2016 році було виділено кошти з облбюджету на капітальний ремонт пральні та закуплено необхідне обладнання. За цей же рік відремонтували їдальню та оновили вентиляційну систему.

“Вважаю за честь і обов'язок опікуватись життєдіяльністю Луцького геріатричного пансіонату. Наше завдання - в міру своїх можливостей зробити перебування мешканців у пансіонаті максимально комфортним.” - запевняє Юрій Ройко.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні