Просторі зали і кімнати для підсудних: у Луцьку відкрили Будинок правосуддя

2
9
Просторі зали і кімнати для підсудних: у Луцьку відкрили Будинок правосуддя
У Луцьку відкрили Будинок правосуддя, який будували більше 25 років. Витратили на нього понад 34 мільйони гривень.

Про це йдеться у сюжеті "12 каналу".

Судді кажуть, що зараз можуть пишатися, адже їхнє нове робоче місце одне із найкращих у Західній Україні. Будинок правосуддя складається з 5 великих залів засідань, просторних холів, кімнат для підсудних.

Раніше кабінети служителів Феміди були розташовані у трьох різних будівлях, які зводили як багатоквартирні будинки до того ж у різних частинах міста. Кажуть, що місця не вистачало навіть для суддів та працівників апарату.

Нині у Будинку правосуддя, що по вулиці Конякіна працює тільки 14 суддів, інші − будуть слухати справи у будівлі, що на Лесі Українки. Але це ненадовго. Слуги феміди кажуть, переїзд повинен якісно повпливати на судочинство, справи обіцяють слухати з комфортом та згідно з реформою оперативніше.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аж захотілося побути трошки підсудним.
Відповісти
Оце "щастя" звалилось для лучан.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні