У Шацьку вандали понівечили новорічну ялинку

0
1
У Шацьку вандали понівечили новорічну ялинку
Не встигли в Шацьку відкрити новорічну ялинку, як компанія підлітків вже «похазяйнувала» на території.

Про це пише Район.Шацьк.

Як стало відомо зі слів очевидиці, у вечірню пору 19 грудня, біля 21.00 год., молоді люди «розважалися», бігаючи кругом ялинки, ламаючи її гілки і розкидаючи по території. Ті гілки, що не вдалося зламати, досі провисають до самої землі.

Крім того, з вечора на землі лежать дерев'яні фігурки Діда Мороза і Снігурочки. Комунальники, які днем раніше встановлювали новорічних персонажів, міцно зафіксували їх на дошці, яку прикріпили з допомогою вбитих у землю металевих штирів. На сьогодні один зі штирів вирваний і лежить на землі поруч із фігурками.

Шачанка, на очах якої чинилися хуліганські дії, зробила зауваження підліткам, інший житель повідомив у поліцію.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, хуліганів уже не застали. Як повідомили в Шацькому відділенні поліції, звернення шачанина зареєстроване в журналі єдиного обліку, на сьогодні проводиться перевірка. За дрібне хуліганство передбачена відповідальність про адмінправопорушення.

Біля Шацького районного Будинку культури встановлена відеокамера, яка допоможе ідентифікувати хуліганів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні