У Луцьку відкрили Будинок правосуддя

10
-11
У Луцьку відкрили Будинок правосуддя
У Луцьку урочисто відкрили Будинок правосуддя. Туди уже частково переїхав Луцький міськрайонний суд.

Синю стрічку перерізав його голова Михайло Квятковський разом зі столичними гостями – головою Державної судової адміністрації України Зеновієм Холоднюком, головою Ради суддів України Валентиною Сімоненко та головою Вищої ради правосуддя Ігорем Бенедисюком, - пише Перший.

Новозбудоване приміщення суду, за словами Михайла Квятковського, чи не найкраще в Україні, адже тут достатньо місця, щоб почуватися комфортно усім учасникам судового процесу.

Зазначимо, що це приміщення будувалося близько тридцяти років. До цього працівники суду розташовувалися у трьох приміщення, розкиданих по місту. Однак, нове приміщення не може вмістити усіх суддів, тому 14 з них переїхали сюди, а решта залишилися працювати на вулиці Лесі Українки.

«Згідно плану будівництва, є друга черга, де ми змогли б вмістити усіх суддів Луцького міськрайонного суду», – зауважив голова міськрайонного суду під час спілкування з журналістами напередодні відкриття.

На урочисте відкриття нового приміщення суду завітали не лише гості зі столиці, а чимало волинян.

Завершили урочистість традиційним перерізанням стрічки та світлинами на пам’ять.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В луцьку пустує купа приміщень , достатньо було зробити косметичний ремонт .Ні цим дармоїдам треба окрему будівлю вгатити купу грошей , замість того щоб побудувати школу чи дитячий садок
Відповісти
Про стоянку для авто знову забули.Тепер по Конякіна не проїдеш.... Парковка має бути на пару сотень авто.
Відповісти
А 27 школа міста коли відчинить свої двері?
Відповісти
Питання шкіл та дитсадків вирішується одним рішенням міськради. Заборонити приймати сільських дітей у міські школи. На другий день будуть вільні місьця у дитсадках і школи будуть вчитися тільки в першу зміну.... Сільські діти повинні ходити у школи по місцю проживання.
Відповісти
І не забудьте заборонити зараховувати до бюджета міста ПДФО жителів сіл, які працюють в місті. Гоші сільськиїх жителів повинні йти до села проживання!!!1
Відповісти
Шапку наступний раз надягай, як на вулицю в таку погоду ходиш. Бачу мозки простудив. Так само тоді давайте заборонимо міським через села їздити, і тоді дороги будуть цілі. Заборонити міським відпочивати в лісах та озерах у межах сільських рад, тоді і ліса і водойми будуть чистіші.
Відповісти
модер... пошлості та образи залишаєш, а дискусію видаляєш... в рабів Палиці з Аверсу навчився?
Відповісти
Тут просто немає слів браття мої...
Відповісти
"За чей счет этот банкет???"
Відповісти
Та за наш походу! или Аверс-Палица откупные дал Квятковскому :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні