На Волині зліпили майже 40 відер вареників бійцям АТО

1
6
На Волині зліпили майже 40 відер вареників бійцям АТО
На Любомльщині вчителі, школярі, військові та діти зліпили 39 відер вареників для бійців на сході.

У неділю, 17 грудня, ще з обіду у шкільній їдальні кипіла робота: всі дружно чистили картоплю на вареники, - пише Район.Любомль.

«Буквально за годину ми обібрали три мішка картоплі. Поки чотири каструлі варилося, взялися до цибулі й сала, щоб було чим смачити готові вареники», – розповідає Людмила Лисенко із Вишнева, яка й запропонувала знову зібратися на своєрідні вечорниці.

Директор школи Володимир Міщук ще на лінійці оголосив про збір продуктів для приготування страв бійцям на Схід та розподілив. У свій вихідний він теж прийшов і допомагав на кухні.

Близько тридцяти людей трудилося на спільну справу. Діти старанно розмальовували відра та клеїли на них листівки з побажаннями. Дорослі долучалися до написання вітань захисникам.

На допомогу прибуло чимало мобілізованих чоловіків, а також працівники районного військкомату.

Крім того, впродовж тижня вишнівські школярі приносили канцелярське приладдя, розмальовки, іграшки, які вони підготували для учнів у Гранітному.

Уже наступного дня, 18 грудня місцевий волонтер Олександр Положевець разом із демобілізованим бійцем, головою спілки атовців «Миротворець» Олександром Лисенком відправилися на Схід. Хлопці планують на День святого Миколая завести захисникам подарунки, які їх хоч подумки повернуть у теплі домівки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В минулому році також передавали смачні вареники з Волині. Дякуємо за чудовий подарунок!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні