Як луцький паб «Карабас Барабас» відсвяткував День народження*

0
7
Як луцький паб «Карабас Барабас» відсвяткував День народження*
День народження пабу «Карабас Барабас» відгуляли у компанії з гуртом «Мандри» та гумористами «Мініпанками».

Про це пише "VIP".

Суботнім вечором, 16 грудня, всі столики у луцькому пабі-броварні «Карабас» були зайняті. Відвідувачі завітали на святкування четвертої річниці клубу.

Власники закладу підготували для гостей сюрприз - дві путівки до Європи. Цей презент мали б розіграти під час вечірки, а поки святкування не почалось, всі гості реєструвались при вході. Адже один з чеків і один вхідний браслет могли стати щасливими для свого власника під час розіграшу поїздок.

На початку перед забавою народ розважали лисиця Аліса та сліпий кіт Базіліо, які «клянчили» у відвідувачів гроші.

Вечірка почалась о 21 годині. Зіркою запальних конкурсів стала кмітлива відвідувачка Юлія, яка вгадала, що ж насправді думають працівники і відвідувачі клубу під час різних несподіваних ситуацій.

На запитання ведучого, що ж думає дівчина, до якої залицяється нетверезий хлопець – Юлія відповіла імпровізованим жартом, який став хітом вечора – «Сподіваюсь, що стоїть він краще, ніж танцює!!!».

Танцювальні конкурси і розіграші пива розігріли публіку перед виступами гостей. Після конкурсів всіх відвідувачів розважала команда гумористів «Мініпанки».

Окрім стандартних жартів, вони «приперчили» свій гумор приколами про Поплавського, Патріарха Кирила та Чаушеску.

День народження закладу співпав з ювілеєм одного з «Мініпанків». Адміністрація виготовила святковий торт розміром з невеличкий стіл.

Ближче до опівночі на сцену клубу вийшли музиканти гурту «Мандри». Фронтмен колективу Фома згадав, як чотири роки тому вони співали в щойно відкритому клубі.

Музикант похвалив заклад, який не зіпсувався, а став тільки кращим після стількох років роботи. А фірмове пиво «Карабас»дуже сподобалось співаку, нагадало йому напій, який той пив у дитинстві.

Святкування дня народження пабу закінчилось вже під ранок.

Втомлені, але задоволені відвідувачі розходились додому, а малюк «Карабас» розпочинав свій п`ятий рік життя.

Текст - Сергій ШАПОВАЛ

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні