У Луцьку відбулися змагання з плавання

0
1
У Луцьку відбулися змагання з плавання
У Луцьку відбувся передноворічний відкритий турнір з плавання.

Його уже кілька років поспіль організовує Луцька міська рада перед новорічними святами. Діти виборюють солодкі подарунки, а чемпіони ще й заохочувальні призи, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

"Ми зібрали усіх вихованців майже зі всіх спортивних шкіл. Організовуємо змагання, щоб діти відчули смак свята, яке наближається", - розповів заступник мера Луцька Костянтин Петрочук.

Перші місця здобувають "титуловані" плавці, які ще тиждень тому представляли волинську команду на Чемпіонаті України з плавання серед юнаків. Поміж них Ілля Петрочук.

На Всеукраїнській першості плавець здобув три срібні нагороди на дистанціях 50, 100 та 200 метрів вільним стилем і бронзу на дистанції 50 метрів на спині.

Шестигодинні тренування уже після Всеукраїнських змагань дали результати й іншому срібному призерові - Максиму Ткачуку. Вдома він здав черговий норматив.

Наразі плавці активно тренуються, адже уже через тиждень, змагання за першість області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні