--> Екс-зам мера Луцька прокоментував португальський вояж Поліщука і Рачкова | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Екс-зам мера Луцька прокоментував португальський вояж Поліщука і Рачкова

3
13
Екс-зам мера Луцька прокоментував португальський вояж Поліщука і Рачкова
Витрачати гроші з бюджету Луцька на дороговартісну і необов'язкову поїздку чиновника в рамках проекту Ради Європи «Інтеркультурні міста» – нелогічно. При тому, що міжнародна інституція уже запросила іншого представника від міста, ще й пообіцявши взяти усі витрати на себе.

Таку думку висловив колишній заступник Луцького міського голови, співзасновник громадської організації «Волинський центр розвитку урядування» Сергій Григоренко у коментарі для видання «Волинь24».

Коментуючи поїздку радника міського голови Ігоря Поліщука та заступника мера Олександра Рачкова до столиці Португалії, де вони брали участь у події Ради Європи, Григоренко зазначає: потреби їхати на подію їм обом не було.

Мовляв, цілком достатньо було одного делегата від Луцька. Тим паче, що Ігоря Поліщука запросили на цей захід і повністю оплатили участь у ньому, а на поїздку іншого делегата довелося витрачати гроші з бюджету міста.

Колишній посадовець вважає, що через це міська скарбниця спорожніє на кілька тисяч доларів. Адже лише за квиток туди й назад потрібно близько 1 тисячі доларів.

Ціна квитка з Києва до Лісабону і у зворотньому напрямку (витяг з інтернет-сайту з продажу квитків)
Ціна квитка з Києва до Лісабону і у зворотньому напрямку (витяг з інтернет-сайту з продажу квитків)


Як пригадує Сергій Григоренко, коли міським головою був Микола Романюк, на заходи в рамках цього проекту завжди делегували одного представника від міської ради.

«Ми ніколи так не їздили. Завжди їздив хтось один. Чи міський голова, чи заступники», – каже Григоренко.

Крім того, зі слів екс-зама, співпрацю міста в цьому проекті важко назвати ефективною, так як відчутних результатів вона не дала. Було проведено хіба що декілька незначних заходів.

Читайте також: Хто ви, містер Поліщук?

Нагадаємо, журналісти видання «Волинь24» виявили, що на офіційному сайті Ради Європи Ігоря Поліщука вказали як в.о. міського голови. Цей факт наштовхнув на думку, що Ігор Поліщук брав участь у події як виконувач обов’язків мера, хоча півроку тому склав такі повноваження і наразі є лише радником мера.

Сам Поліщук таку інформацію заперечив, зазначивши, що його запросили саме в якості радника міського голови.

До слова, Луцьк у міжнародному проекті «Інтеркультурні міста» бере участь далеко не перший рік. Ще влітку 2012 року, за мерства Миколи Романюка, між Радою Європи та містом було укладено угоду про співпрацю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да,Полишук попал.
Відповісти
Читай уважно що пишуть, а не свої больні фантазії висловлюй!
Відповісти
а Біма чому не взяли з собою? В луцьку кваритпи горять з бомжами ну прямо Європа
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні