«Пільгові кредити на житло беруть працівники банків і чиновники», - волинський депутат

2
-7
«Пільгові кредити на житло беруть працівники банків і чиновники», -  волинський депутат
Волинський депутат Михайло Імберовський вважає, що в області зловживають можливістю взяти кредит на будівництво житла з вигідними відсотковими ставками.

Про це стало відомо 18 грудня під час сесії Волинської обласної ради.

Позафракційний депутат Михайло Імберовський розкритикував обласну програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім».

Зокрема, обранцю громади не сподобалось те, що у цієї програми на Волині ще немає власного сайту, тому і перевірити, на що ж спрямовуються її кошти, неможливо. Водночас в інших областях такі сайти є.

Також Михайло Імберовський вважає, що виконавці програми не перевіряють професії людей, які хочуть отримати кредит.

«Відсутність елементарних речей призвела до того, що навіть керівники громад не знають про таку програму. Я вже не кажу про звичайних мешканців. Це все призвело до того, що левова частка коштів використовується у Луцькому районі», - наголосив депутат.

«Найперше мали б перевіряти, які професії у позичальників, бо зараз серед них є і банківські працівники, і працівники райдержадміністрацій», - додав депутат.

Зауважимо, програма «Власний дім» передбачає кредитування селян під 3% річних на будівництво та придбання власного житла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шокований, про таку програму вперше чую! Так і живемо!
Відповісти
Що, платить? За рахунок брехні і якось живете.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні