--> «Луцьк від цього програє», - Григоренко про списання валідаторів за мільйон гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Луцьк від цього програє», - Григоренко про списання валідаторів за мільйон гривень

6
1
«Луцьк від цього програє», - Григоренко про списання валідаторів за мільйон гривень
Співзасновник громадської організації «Волинський центр розвитку урядування» Сергій Григоренко вважає, що рішення про списання валідаторів, вартістю у понад мільйон гривень, - недоцільне.

Про це він розповів у коментарі для «Волинь24».

За словами Сергія Григоренка, ідея замінити нещодавно куплені валідатори, котрі встигли попрацювати у тестовому режимі – шкідлива і непродуктивна.

«За виділення коштів на валідатори проголосувала більшість депутатів міської ради. Тобто у законний спосіб їх закупили. Окрім того, я особисто торік із депутатами, теперішнім виконувачем обов’язків міського голови їздили в Тернопіль, де чи не вперше запровадили таку систему. Ми ознайомлювались із тим, як працюють валідатори, були дискусії», - зауважив він.

Сергій Григоренко наголосив, що окрім втрати грошей із міського бюджету, у Луцьку так і не порахували кількість пільговиків та кошти, які витрачають лучани на проїзд у тролейбусах.

«За допомогою валідаторів можна було регулювати й рух: десь збільшувати кількість тролейбусів, а десь зменшувати. Ми планували, що пільговики отримували б нульові, безкоштовні квиточки. Ці валідатори давали нам можливість впровадити картку лучанина і внормувати кількість поїздок для пільговиків для того, аби не повертати ЛПЕ багатомільйонні компенсації», - сказав Григоренко.

З його слів, про наміри списати куплені валідатори заявили, а от альтернативи приладам для видачі квитків у тролейбусах не запропонували та не презентували.

«Швидше за все, це – емоційний, непродуманий крок. Хтось хоче дошкулити тим, хто впроваджував систему. Григорій Пустовіт постійно нарікав на валідатори не розібравшись, вони йому не подобались. Нинішній директор ЛПЕ Володимир Пуц також прихильник старої системи роботи. Луцьк від цього програє: втратить мільйон гривень, не буде обліку готівки, пільговиків», - додав Сергій Григоренко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке списання??. Пуцу на зарплату
Відповісти
50% пуцу 50% пустовіту, а взагалі - цих маразматиків давно на пенсію потрібно відправити, або на примусове лікування.
Відповісти
Так що він говорить той Григоренко, він же і лобіював купівлю цих касових апаратів, а тепер він говорить що це валідатори. От і біда від того, що профільні заступники навіть не шурупають у тих напрямках які курували!
Відповісти
Бо Григоренко мав відкат за купівлю цих зламків
Відповісти
Непрофесіонали у Владі колись і тепер це злочинність!
Відповісти
Таких "спеціалістів"_судити мало. Дуже шкода,що в Україні нема Заполярної Колими.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні