У соцмережах Путіна підтримують аккаунти «мертвих душ»

3
5
У соцмережах Путіна підтримують аккаунти «мертвих душ»
Повідомлення з хештегом #ПутінКрут, якими "ВКонтакті" почався флешмоб на підтримку президента Росії Володимира Путіна, масово відправили з акаунтів померлих людей.

Повідомлення з хештегом #ПутінКрут з'явилися після великої прес-конференції Путіна 14 грудня, - пише Газета.УА ыз посиланням на znak.com.

У різні популярні спільноти стали надходити пропозиції опублікувати повідомлення із закликом подивитися прес-конференцію Путіна. Кожну запис з хештегом # ПутінКрут супроводжували ілюстрації із зображенням президента, яскравою цитатою з його виступу і логотипом "Молодої гвардії Єдиної Росії".

Користувачі "ВКонтакте" помітили, що частина повідомлень відправили з акаунтів людей, які не виявляли активність протягом останніх кілька років. У деяких випадках на сторінках цих користувачів ще 3-4 роки тому публікували повідомлення, в яких люди прощалися з померлими власниками аккаунтів.

Частина публікацій з акаунтів померлих людей заблокували через підозрілу активність на сторінках.

У прес-службі "ВКонтакте" розповіли, що акаунти, з яких публікували агітаційні пости, були зламані.

"ВКонтакті" - російська соціальна мережа, найбільша в Європі. "ВКонтакті" дозволяє користувачам відправляти один одному повідомлення, створювати групи, публічні сторінки і події, обмінюватися зображеннями, аудіо, відео, тегами, а також грати в браузерні ігри.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли він уже подохне разом з своєю імперією зла
Відповісти
После вас
Відповісти
як вже це дістало все. можна нарешті побачити новини про Україну? без трупів і маразму?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні