У Нововолинську хочуть зробити платні парковки

0
2
У Нововолинську хочуть зробити платні парковки
У 2018-му році у Нововолинську мають з’явитися платні парковки.

Про це говорили 14-го грудня на громадських слуханнях щодо прийняття проекту рішення міськради «Про затвердження Правил паркування транспортних засобів на території міста Нововолинська» пише "Буг".

На сесії Нововолинської міської ради планують затвердити проект рішення, який регулюватиме процедуру організації та функціонування місць для платного паркування транспортних засобів на території міста.

Паркування автомобілів у місті є одним із проблемних питань. Водії часто лишають свої транспортні засоби в недозволених місцях. Заступник міського голови Андрій Сторонський зауважив, що є маса порушень правил дорожнього руху і не лише з приводу паркування, а поліція Нововолинська не контролює цей процес.

Дисциплінувати водіїв та привчити культурі паркування можливо вдасться з допомогою платних парковок.

Конкретні місця майбутніх майданчиків по місту будуть визначатися після затвердження проекту рішення. Однак на слуханнях обговорювали ймовірні варіанти. Зокрема, згадали про місце біля нововолинської лікарні, що навпроти ліцею та біля супермаркету “Вопак”.

Парковочні майданчики будуть обладнані спеціальними паркувальними пристроями.

Поява платних місць для паркування – це додаткові надходження в бюджет. Визначили, що за одне місце міська казна може поповнитися на 1109 гривень
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні