--> Як у Луцьку обирали «Людей року» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як у Луцьку обирали «Людей року»

7
-1
Як у Луцьку обирали «Людей року»
У Луцьку у п'ятницю, 15 грудня у драмтеатрі вручили премію у таких галузях: медицина, спорт, культура, будівництво, девелопмент, сільське господарство, харчова промисловість, економіка, громадська та суспільна діяльність тощо.

Про це пише "VIP".

У паузах між врученнями номінацій гостей вечора розважала учасниця національного відбору «Євробачення 2017» Анастасія Прудіус, випускник шоу «Х-фактор» Кирило Каплуновський та музичні гурти «Шанс-Music», «Пластилін» та Анна Сліпчук, «Резус-Блюз» та Інна Кириченко, а також ансамбль Панфлейтистів музичного училища, шоу-показ бренду «ПАРА SOLO».

Ведучими дійства були Сергій Скулинець та Вікторія Поліщук.

Захід розпочався з червоної доріжки, де гості змогли «вигуляти» свої вечірні сукні і костюми, сфотографуватися на тлі великої кількості фотозон та поспілкуватися за келихом ігристого. Усі присутні також могли долучилися до благодійності, для цього організатори влаштували акцію «Бог у серцях».

Першими на сцені драмтеатру нагородили волинських атовців, які захищали терени нашої країни і відбивалися від атак агресора, а також волонтерів й капеланів, які допомагали і допомагають нашим військовим.

Потому пам'ятні статуетки вручили кращим представникам інших галузей - медицини, освіти, культури, будівництва, спорту, аграрного сектора.

«Волонтер року» - Руслан Теліпський;

«Лікар року» - Валентин Мартинюк;

«Будівельна компанія року» - перший заступник гендиректора ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» Ірина Патлашинська;

«Спортсмен року» Іван Банзерук;

«Лідер медичної beauty-індустрії» Тетяна Зубанова;

«Музичний гурт року» – «Шанс-music».

Серед переможців нагородили і відомого волинянина, заступника голови Державного агентства лісових ресурсів України, депутата Волинської облради Володимира Бондаря. він переміг у номінації «Впливовий краянин».

Урочисто оголосити і привітати переможця вийшов радник голови Волинської ОДА, співзасновник Центру розвитку урядування Тарас Яковлев. З його рук статуетку і подарунки отримала помічниця депутата Ольга Мисковець.

У коментарі вона зазначила:

«Я надзвичайно рада, що з такою людиною я працюю. Можливо, цей захід десь хтось критикує, десь хтось по-різному відноситься, але я думаю, що на сьогоднішній час треба відзначати таких людей, які творять якусь певну історію. Ці люди своїм прикладом показують, як від простого робітника, яким Володимир Налькович був на початках, стати керівником та політиком, і десь бути на барикадах в жорстих опозиційних умовах.

Багато чого він робить врупереч політичним моментам, намагається досягнути вершин. Це, напевно, той приклад, на якому і молоді треба вчитися, як бути і на вершині, і десь трошечки нижче опускатися, але знаходити в собі сили підніматися вгору, бути активним, бути політично свідомим і впливати на якість речі», - розповіла Ольга.

Насамкінець на сцену ще раз вийшли усі переможці, аби привітати одне одного та зробити пам'ятні фото.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як це убого і по совковому усе це виглядає. Чому ми такі дурні? Як там не хватало Біма.
Відповісти
Бім Людина року а ви усі .....
Відповісти
Ці плакитні рукавички фуууу
Відповісти
А усі інші лучани є Нелюдами ?
Відповісти
Віка Поліщук вже такууу пельку наїла
Відповісти
Ну і вигляд в Зубановоі!... Їй самій би не помішало, щось з собою зробити, а ці жахливе плаття та ще рукавички... А чому не розповідають скількох людей покалічила і що тільки за гроші лікує людей, а так навіть і не підійде...
Відповісти
Мені сподобалися ваші нападки на пані Зубанову.Відразу зрозуміло,що коментар заказний, раз критикується і зовнішність і професійна сфера...І скільки він вам за це заплатив? Може і я скористаюсь вашою послугою.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні