Водія, який збив насмерть двох дівчат у селі на Волині, посадили на 9 років

1
-3
Водія, який збив насмерть  двох дівчат у селі на Волині, посадили на 9 років
Суд виніс вирок винуватцеві смертельного ДТП у Прилісному, що сталося влітку цього року.

42-річного мешканця Маневичів визнали винним, посадили на 9 років та на три роки відібрали права водія. Про це повідомили в ГУНП у Волинській області.

Відповідно до вироку Маневицького районного суду, чоловік, який скоїв аварію, в результаті якої двоє людей загинуло, а ще одна людина була травмована, винен у злочині, передбаченому ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, трагедія трапилася 2 серпня у селі Прилісне Маневицького району. Вантажівка втаранилася у лавку, на якій сиділо троє людей. Двоє дівчат загинуло на місці події. Юнак втрапив у лікарню. Водій вантажівки зник з місця аварії.

Одразу після ДТП батьки загиблих заявляли, що аварії можна було уникнути, бо ще за годину до смертельного наїзду люди телефонували в поліцію і повідомляли про п’яного водія вантажівки, який їздить селом. Батьки вимагали, аби поліцейських, які не зреагували на це, звільнили з роботи.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Їм впадло було жопи підняти. Мало хто тут дзвонить і мало хто там п'яний їздить. Воно чмо ліниве того в мусарку пішло, бо робити не хоче, плюс вроджене рукожопіє. Подивіться на їхні морди - частковий інтелект захований за нагло-дебільним виразом обличчя. З десяти, один нормальний, та й той скоро звільниться тому, що в тій гадюшні нормальним людям не місце.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні