Наступного року запустять нові лоукости до Ґданська, Катовіце, Дортмунда та Лондона

2
5
Наступного року запустять нові лоукости до Ґданська, Катовіце, Дортмунда та Лондона
Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air у 2018 році відкриє чотири нові рейси з міжнародного аеропорту «Львів». Про це у п’ятницю, 15 грудня, заявила директорка підприємства Тетяна Романовська на підсумковій щорічній прес-конференції міністра інфраструктури Володимира Омеляна, повідомив ЦТС.

«Wizz Air анонсував чотири нові рейси до Ґданська, Катовіце, Дортмунда та Лондона», – зазначила Тетяна Романовська.

Ці напрямки вже відзначені на карті маршрутів авіакомпанії.

Wizz Air у 2018 році відкриє реси зі Львова до Ґданська, Катовіце, Дортмунда та Лондона

Відповідно до системи бронювання Wizz Air, рейси в Катовіце і Ґданськ стартують 26 березня 2018 року. Польоти в обидва напрямки будуть виконуватися двічі на тиждень – щопонеділка і щоп’ятниці. Із 20 червня в Катовіце додадуть ще два рейси – щосереди і щонеділі. Мінімальна вартість квитка в Катовіце і Ґданськ складає 279 грн (в один бік).

Польоти в Дортмунд стартують 21 травня 2018 року, вони також будуть виконуватися щопонеділка і щоп’ятниці. Ціна квитка починається від 719 грн (в один бік). Розклад польотів в Лондон поки не оприлюднений.

Нагадаємо, що авіакомпанія Wizz Air відновила польоти зі Львова навесні цього року. Зараз перевізник літає зі Львова до Берліна і Вроцлава. У червні 2018 року Wizz Air планує збільшити частоту польотів до Вроцлава з двох до чотирьох рейсів на тиждень.

Рейс зі Львова до Лондона компанії Wizz Air був анонсований у листопаді.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нарешті і в Європу будуть рейси а не в буферну зону Польщу
Відповісти
Йо.ана МАУ здохни. Ще того підара з аеропорту "Бориспіль" на нари, що в угоду Валерійовичу, підісрав іншому лоукостеру. МАУ здохни, охренівша, жадна тварюка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні