--> «Луцьк став дочірнім підприємством Волинської облради», - Яковлев | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Луцьк став дочірнім підприємством Волинської облради», - Яковлев

10
7
«Луцьк став дочірнім підприємством Волинської облради», - Яковлев
Тарас Яковлев каже, що грошей на розвиток Луцька у бюджеті-2018 немає.

На думку колишнього першого заступника Луцького міського голови Тараса Яковлева, Луцькрада перетворюється у дочірнє підприємство облради. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці після того, як побував на громадських слуханнях, де обговорювали проект бюджету міста на 2018 рік.

«Сьогодні зайшов на громадські слухання з обговорення бюджету Луцька. В загальному наступні тенденції: грошей на розвиток та інфраструктурні проекти не має, а якщо є - то їх передадуть в обласний бюджет. Маю на увазі, що проектом бюджету передбачена субвенція на обласну раду в розмірі 10 млн. грн. Таке враження, що Луцьк вперше за 25 років став дочірнім підприємством Волинської обласної ради.

А рівно рік тому в 21-00 Богдан Гончарук (колишній радник Луцького міського голови Миколи Романюка, - ред.) зафіксував формування бюджету на 2017 рік, і ключові тези Миколи Ярославовича зводились до пріоритету видатків на бюджет розвитку», - пише Тарас Яковлев.



Нагадаємо, у п’ятницю, 15 грудня, у Палаці культури міста Луцька відбулося громадське слухання. Учасники зібрання обговорювали проект бюджету міста на 2018 рік. Однак більшість заступників міського голови на цей захід не прийшли.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яковлєв мені на півня дуже схожий
Відповісти
Тарас ніде себе не проявив. Сіра конячка, виконавець по перенесенню папірців з кабінету в кабінет. Талановита, креативна молодь не йде в сучасну владу. В ній бруд, корупція, брехня, зневага зі сторони людей. А ця, остання влада місті (тимчасова), взагалі зі смітника.
Відповісти
Тільки шось теперішня влада працює краще ніж ВСІ папєрєдніки.
Відповісти
Бім наш мер. Голосуймо за Біма він нічого не буде красти як хохли патріоти.
Відповісти
А хто такий Яковлев і чому ми повинні його слухати?
Відповісти
А Яковлев тепер став маріонеткою Гунчика і порохоботом.
Відповісти
Майте повагу, для чого фото покійного мера вставляти.
Відповісти
А що їм ще виставляти?! Вони ж звикли паразитувати на чомусь чи комусь.
Відповісти
Ні просто бригади жидів Пахана Коломойського
Відповісти
Не дотепно. Навіть нерозумно. Ні про що. Приберіть фото. В російського поета О. Пушкіна є слова: "Нє кусайте груді матєрі своєй". Ті, хто виставляє себе тут, нехай теж не кусають. Швидше за усе - самі себе.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні