--> «Карабас Барабас» частуватиме пивом нового сорту* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Карабас Барабас» частуватиме пивом нового сорту*

0
-1
«Карабас Барабас» частуватиме пивом нового сорту*
Луцька броварня «Карабас Барабас» почала варити чорне крафтове пиво. Його рецепт Олександр Томашевський знайшов на батьківщині пива — в Чехії.

Технологію варіння дещо вдосконалили, аби напій відповідав вподобанням місцевих пиволюбів.


«Крафтове пиво — це пиво ексклюзивне. Від традиційних сортів воно відрізняється тим, що має свою родзинку. Наприклад, в нашому новому пиві відчуватиметься смак шоколаду і кави. А ще воно буде трішки густішим і міцнішим, ніж звичайне пиво, тому добре смакуватиме під м’ясні страви», — каже технолог Інна Юрковська.

Особливе крафтове пиво на броварні варять вже більше року. Окрім традиційних сортів, у «Карабасі» пригощають пшеничним та медовим елем, створеним за авторськими рецептами.

Що стосується нового чеського пива, то спробувати його лучани зможуть орієнтовно 26 грудня, коли напій добродить.


Проте, незважаючи на це, броварня «Карабас-Барабас» запрошує лучан та гостей міста відсвяткувати разом четвертий день народження з коміками, музикою та розіграшами. Святкування відбудеться у суботу, 16 грудня.

Цього святкового вечора всіх присутніх очікує суперзіркова програма: Фома та гурт «Мандри» розважатимуть крутою музикою, а «Ліга сміху» не дасть сумувати нікому.

Також будуть конкурси та розваги від ведучого та святковий торт!

Окрім цього, на святі розіграють за браслетами тур в Європу на двох серед присутніх.

Адреса:
пивний клуб "Карабас-Барабас", вул. Винниченка, 4,
тел. 066-600-400-2



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні