--> «Коли жінки перестануть прагнути бути м'ясом у чоловічих очах», - луцька поетеса про «Міс СНУ 2017» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Коли жінки перестануть прагнути бути м'ясом у чоловічих очах», - луцька поетеса про «Міс СНУ 2017»

10
24
«Коли жінки перестануть прагнути бути м'ясом у чоловічих очах», - луцька поетеса про «Міс СНУ 2017»
Луцька поетеса Лєна Шторм висловила свої думки про конкурс «Міс СНУ 2017».

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"От знаєте, я не є ані старенькою консервативною бабусею, ані сучасною радикальною феміністкою, але я хочу це "розбачити". Я б зрозуміла, якби так виглядали фото зі стрип-бару чи бодай нічного клубу - ми ж вільні люди у вільній країні і на все своє місце. Але коли так виглядають університетські конкурси краси, хочеться сказати словами Висоцького "все не так, ребята", - йдеться у дописі.

"Коли найповажніший волинський виш отак обирає міс університету, у мене нема слів. У мене навряд є в друзях ті, хто так ганьбиться, але хочеться бодай абстрактно закликати - дівчата, шануйте себе", - пише лучанка.

"Мама подарувала сукню. Гарну, святкову. Хотіла спочатку вдягти на презентацію своєї книги, але вирішила обрати щось скромніше, хоч сукня й цілком пристойна. Бо надто виразна річ відволікатиме слухача від віршів. Ні, не хизуюся своїми принципами і поглядами. Просто думаю, коли жінки перестануть прагнути бути м'ясом у чоловічих очах та кайфувати від того, що вони - м'ясо", - додала Лєна Шторм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
24

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вона так не висловлювалась, на хріна знову оце во розвозити?
Відповісти
Бо волинська журналістика безполєзна і безпощадна :)
Відповісти
О, поправили)
Відповісти
"Просто думаю, коли жінки перестануть прагнути бути м'ясом у чоловічих очах та кайфувати від того, що вони - м'ясо", - додала Лєна Шторм."
Ніколи, бо ж тренд сучасності - суцільний позитив і оптимізм, а завжди позитивними і оптимістичними, тобто цілком задоволеними життям можуть бути тільки примітиви , отож примітивним самцям потрібні примітивні самки для обопільного задоволення і все, без зайвих там всяких роздумів і переживань і є тенденція до ще більш спрощеної системи)))
Відповісти
самкам треба, щоб самці часом за собою хоч посуд мили. а це вже на одну звивину більше у комплекті. біда.
Відповісти
Хочу сказати, що конкурс у купальниках не є новинкою у конкурсах КРАСИ. І конкурсантки не хотіли бути "шматком м'яса для чоловіків"! До речі, це так звучить у цьому тексті, ніби крім купальників на конкурсантках більше нічого не було впродовж всього шоу. Я вважаю, що сьогодні існують гідні чоловіки, які можуть дивитися на дівчат не з тваринним інстинктом, а з гордістю за їхню естетичну, розумову красу та красу талантів, які вони представляли та оцінювати їх не як "шматок м'яса" !!!
Відповісти
Дівчата, жінки запам'ятайте раз і назавжди: чоловіки бачать в вас те, що ви самі бачите в дзеркалі. Хоче дівчина виглядати м'ясом в очах чоловіка, значить чоловік буде бачити в вас м'ясо. Ваш одяг, макіяж, хода, поведінка, мова... має відповідати вашому внутрішньому стану на даний момент. І якщо ваш внутрішній стан на даний момент (наприклад вечір п'ятниці) говорить вам, що ви м'ясо, а ваш одяг, макіяж, поведінку і мова підкреслює і доповнює це - то не дивуйтеся, якщо в вас чоловік побачить м'ясо.
Відповісти
Нікого твоя "виразна річ" не відволікатиме) Не лести собі) Навчись кращє з повагою до незнайомих тобі людей ставитись. Що за звичка,вголос висловлювати свою викривлену думку про інших. Ханжа!
Відповісти
Думка висловлена на особистій сторінці про тенденцію та подію, а не конкретну особистість. Розслабтесь і видихніть :)
Відповісти
Ти бісишся, бо жирна.
Ми не живемо у тоталітарній країні і не в релігійній.
Глянь навколо як одягаються дівчата? Їм що носити чорний одяг із ніг до голови і ходити на пляж в такому ж одязі?

Якби ти хоч трохи була розумнішою, то б знала, що на усіх конкурсах краси є вихід у купальниках. Якщо для когось це є неприйнятним, то можна не брати участь, ну і дивитися на це тебе ніхто не змушує.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні