--> Директора Волинської обласної дитячої лікарні можуть переобрати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Директора Волинської обласної дитячої лікарні можуть переобрати

2
-3
Директора Волинської обласної дитячої лікарні можуть переобрати
Директору Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання Сергію Ляшенку можуть продовжити контракт.

На посаду було двоє претендентів - нинішній керівник Сергій Ляшенко та Андрій Косій.

Сергій Ляшенко розповів про те, чого вдалося досягти упродовж року його керівництва. Йдеться про покращання харчування, забезпечення ліками, підвищення кваліфікації медперсоналу, залучення благодійних коштів в сумі понад 15 мільйонів гривень на поліпшення матеріальної бази лікарні. В майбутньому планується на базі закладу дитячий кардіоцентр, де будуть лікуватися діти з вадами серця з усієї України.

Про позитивні зрушення в роботі закладу за час керівництва Сергія Ляшенка говорили депутати Людмила Тимощук, Олександр Курилюк та голова профільної комісії Олександр Зінчук.

Депутати Василь Столяр та Юрій Ройко пропонували не допускати Ляшенка до участі в конкурсі, оскільки, за їхньою інформацією, упродовж певного періоду він поєднував бізнесову діяльність та керівництво комунальним закладом. Ляшенко зауважив, що припинити підприємницьку діяльність відразу після призначення його на посаду генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання, завадили процедурні моменти і він діяв в рамках чинного законодавства.

Інший претендент Андрій Косій, який є лікарем-гігієністом за фахом, зосередив увагу членів комісії на своїх намірах навести дисципліну в закладі у плані суворого дотримання санітарно-гігієнічвних правил. Він також критикував практику використання гуманітарного обладнання, яке завозиться з-за кордону та наполягав на потребі забезпечення умов для точних лабораторних досліджень при встановленні діагнозів та лікування хворих.

Комісія рекомендувала сесії підтримати проект Про призначення Сергія Ляшенка на посаду генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.
Теги: ляшенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нормальний він керівник
ще на швидку дайте такого замість куца!
Відповісти
Андрій Косій нехай підвищує кваліфікацію своїх лікарів . Обстеження дороговартісне , а діагностування не кваліфіковане . Особисто мав притензії , але Косій навіть спілкуватись не вміє . Головне взяти максимальну суму за КТ , а далі ,як пощастить . Чи не так ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні