--> Пісні і трюки з шаблями: як у «Карабасі-Барабасі» гуляли на Андріївських вечорницях | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пісні і трюки з шаблями: як у «Карабасі-Барабасі» гуляли на Андріївських вечорницях

0
-1
Пісні і трюки з шаблями: як у «Карабасі-Барабасі» гуляли на Андріївських вечорницях
У луцькому пивному ресторані «Карабас-Барабас», що на вулиці Винниченка, гучно відсвяткували Андріївські вечорниці.

Гулянка з піснями, танцями і конкурсами відбулась у закладі 13 грудня.

Святкували у «Карабасі» – традиційно, по-українськи. Спочатку присутні грали у «Вгадай мелодію», вгадуючи музику українських пісень. А тоді – на імпровізовану сцену вийшов спортивний клуб козацького бойового мистецтва «Герць». Козаки показали трюки із шаблями, булавою, прийоми рукопашного бою та спаринги.

А ще відвідувачі вечорниць мали нагоду погадати собі на свічці. Ведуча Лана підходила до присутніх у залі і питала, на яке питання хочуть отримати відповідь від «чарівної свічки». Людям треба було вибрати один з двох папірчиків, котрі їм пропонувала ведуча. На них воском було написано: «так» чи «ні». Папірчик підносився над свічкою і написана відповідь проявлялася так, що присутні могли її бачити. Які тільки питання не ставили відвідувачі «Карабаса»: «з ким я прокинуся зранку?», «чи буде завтра сніг?», «чи погуляю в наступному році на весіллі у Андрія?», «чи куплю я скоро трьохкімнатну квартиру»…

В іншому конкурсі кількох чоловіків запросили до барної стійки: комусь налили воду, а комусь – горілку. А ті, хто сиділи за столиками, повинні були вгадати, хто що п’є.

Переможцям конкурсів дарували пиво власного виробництва. В перервах між конкурсами – українська дискотека.

Наступна вечірка буде у «Карабасі-Барабасі» вже цієї суботи, 16 грудня, о 21:00. Цього дня заклад святкуватиме свій День народження.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні