--> Біля «Ягодину» встановили пункт обігріву для водіїв фур, які стоять у черзі до кордону | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Біля «Ягодину» встановили пункт обігріву для водіїв фур, які стоять у черзі до кордону

0
9
Біля «Ягодину» встановили пункт обігріву для водіїв фур, які стоять у черзі до кордону
Для надання першочергової допомоги в період низьких температур водіям, котрі перебувають в чергах на українсько-польському пункті перетину «Ягодин»-«Дорогуськ», встановили мобільний пункт обігріву.

Мобільний пункт обігріву розгорнули поблизу села Коцюри Любомльського району Волинської області Управління ДСНС у Волинській області спільно з Любомльською райдержадміністрацією та Любомльською міською радою, - пише Вісник+К.

Нині це надзвичайно актуально, адже традиційно перед Різдво за католицьким стилем черга вантажівок з української сторони помітно зростає.

Тож у спеціальному наметі кожен бажаючий може зігрітись, безкоштовно отримати гарячий чай та їжу, які готують рятувальники. Лише за першу добу роботи пункту за допомогою сюди звернулися понад 60 людей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні