--> Сепаратистка-заслужений художник України виставила портрети футболістів Донецького «Шахтаря» в Держдумі Росії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сепаратистка-заслужений художник України виставила портрети футболістів Донецького «Шахтаря» в Держдумі Росії

2
-2
Сепаратистка-заслужений художник України виставила портрети футболістів Донецького «Шахтаря» в Держдумі Росії
Художниця і помічниця депутата державної думи Росії Тетяна Пономаренко-Левераш повідомила про те, що портрети із зображеннями гравців Шахтаря, екс-трененра Мірчі Луческу і президента клубу Ріната Ахметова виставлені на виставці в держдумі Росії.

Про це пише sport.znaj.ua.

"Портрети Команди "Шахтаря" виставлені в Державній Думі! Делегації Сирії, Італії із задоволенням вітають команду, дізнаються гравців, які були візитною карткою Донецька у всьому світі! Це розквіт Донбасу - сильного потужного європейського міста! "Шахтар" - виріс у володаря Кубка УЄФА і багаторазового чемпіона України на нашій Донецькій землі, на любові уболівальників! у цей складний кризовий час ми з вами повинні захищати команду, розуміти її і складну ситуацію в якій вона опинилася, а не баламутити і засуджувати!" - написала заслужений художник України.

За її словами, гендиректор Шахтаря Сергій Палкін сказав їй, що зі свавіллям зробити нічого не можливо і скаржитися нікому, коли молодчики-нацисти керують країною: "Давайте не дивитися на речі "чорне і біле", ми бачимо, в яких умовах перебуває команда, давайте розуміти і підтримувати "Шахтар"! Я впевнена, настане той день, і команда повернеться на Донбас-арену, і зустрічати її буде не хунта, що сидить в Києві, а народ Донбасу на чолі з А.В.Захарченко! ЦЕ НАША КОМАНДА! Не треба відмовлятися від минулого, перекреслюючи ВСЕ! І допомога фонду Р.Ахметова, і любов уболівальників клубу "Шахтар", треба боротися за Донбас, за його Майбутнє, знаходячи загальне і об'єднуючись навколо загальнонаціональних цінностей і СВІТУ! І тоді оживуть і "Донбас-арена", і "Мінські угоди", і "Ненька Україна"! Чи відродиться Багатовікова зв'язок слов'янських народів! Перебуваючи в Донецьку, на даний момент, це гостро відчуваю і закликаю до миру в країні, серцях і душах!", - передає допис помічниці депутата держдуми Росії на сторінці у Фейсбук Динамоманія.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Gалкий "привіт" вболювальникам Шахтаря зі Львова, Луцька... та інших міст!!! :)
Відповісти
Шизофренія в росії повна і остаточна. Це кінець завтра усі летимо на Марс.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні