--> Нові рекламні ролики «World of Tanks» знімали в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нові рекламні ролики «World of Tanks» знімали в Україні

0
2
Нові рекламні ролики «World of Tanks» знімали в Україні
Компанія «Wargaming», яка створила популярну гру «World of Tanks», запустила в Європі два телевізійні ролики, які були зняті в Україні, повідомило агентство «Інтерфакс-Україна».

Обидва відео для нової європейської рекламної кампанії World of Tanks зняті в місті Буча Київської області. Дія першого відбувається на бензозаправці, де власник Т-34-85 усвідомлює, що величезний бак означає чималі витрати на паливо.



У другому – інший водій-танкіст намагається вирішити проблеми з в'їздом на парковку, викликані конструктивними особливостями його машини.



«Обидва рекламних ролики пропагують думку, що найкращим місцем для реалізації мрії володіти танком є не повсякденна реальність, а поля битв гри «World of Tanks».

Замовником роликів виступив європейський офіс компанії-виробника «Wargaming», а втілило ідею французьке агентство «Romance/Group DDB». Продакшн взяла на себе компанія «Wanda Production», українським партнером якої стала «Radioactive Films». Ця студія, відома співпрацею з багатьма міжнародними брендами, зняла для Apple на Київському залізничному вокзалі рекламу Apple Watch 3.

Зйомки рекламних роликів «World of Tanks» в сукупності зайняли всього 14 годин. Найскладнішим завданням, за словами їх творців, став пошук Т-34-85 в робочому стані.

Рекламна кампанія зі знятими в Україні роликами пройде в 10 європейських країнах і триватиме до 15 лютого 2018 року.

«World of Tanks» – це онлайн-гра, повністю присвячена броньованим машинам середини XX століття.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні