--> Молодіжне крило Радикальної партії закликає небайдужих долучитися до команди* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Молодіжне крило Радикальної партії закликає небайдужих долучитися до команди*

0
0
Молодіжне крило Радикальної партії закликає небайдужих долучитися до команди*
Молоді люди з усіх регіонів України вирішили не чекати, а активно впливати на політичний процес в країні і вирішувати свої проблеми. В неділю, 10 грудня, відбувся Всеукраїнський з’їзд Молодіжного Крила Радикальної партії. Більше 500 учасників зібралися в Києві. Це доводить, що молоді не байдуже її майбутнє, і вона зацікавлена в своєму розвитку.

Волинь вже має активну і амбіційну молодіжну команду, яка познайомила присутніх зі своїми результатами і планами подальших дій. Свою оцінку роботі команди, а також настанови дав народний депутат України, куратор Волинського регіону від РПЛ Андрій Лозовий.

«Україною мають управляти українці, а не іноземні засланці. Саме за вами майбутнє! І тому Радикальна партія ініціювала створення Молодіжного крила, щоб залучити молодь до вироблення молодіжної політики. Ми хочемо чути ваші ідеї і разом будувати успішну країну. Молодь не має їздити закордонами шукати грошей, а має працювати в Україні і мати гідне і щасливе життя тут».

Ініціативи волинської молоді знайшли активну підтримку і в області. «Для стрімкого розвитку необхідно поєднати корисні ідеї, досвід і енергію, – коментує необхідність створення Молодіжного крила керівник РПЛ на Волині Володимир Кравценюк. – Головні завдання молоді: не мовчати, говорити свої ідеї, висловлювати проблеми і генерувати нестримну енергію для якісних змін. Вони мають підказувати старшому поколінню, що сьогодні в тренді, чого потребує молодь, щоб розвиватися в Україні. А ми підтримуємо це досвідом і матеріально».

Діяльність Молодіжного крила РПЛ на Волині спрямовує Юрій Семчук. За його словами, команда має вже гарні напрацювання і проекти, які спрямовані, в першу чергу, на розвиток і підтримку молоді.



«Ми маємо гарних наставників, це досвідчені успішні люди: керівники, депутати, підприємці. Їх поради допомагають нам досягати своїх цілей і розвиватися, тому в нас виникла ідея організовувати тренінги та майстер-класи з різних галузей, запрошувати цікавих спікерів-професіоналів. Це допоможе молодій людині зорієнтуватися в майбутній професії, розвинути свої навички, знайти однодумців і навіть роботодавців».

Вже зараз Радикальна партія Волині співпрацює з міжнародною організацією National Democratic Institute в Україні, яка допомагає з організацією тренінгів та навчанням членів команди. І це далеко не повний перелік гарних починань РПЛ Волині. Важливим соціальним проектом є безкоштовне надання юридичної допомоги. Юрист Ірина Трикош допомагає розібратися в юридичних питаннях всім бажаючим.

Молодіжне крило РПЛ Волині запрошує долучитися до команди всіх, хто хоче активно розвиватися, отримувати нові знання і неймовірно крутий досвід, реалізувати своє покликання та таланти. Розвиваючи і зміцнюючи себе, ми допомагаємо своєму регіону і беремо відповідальність за своє гарне майбутнє.

Детально про діяльність і проекти Молодіжного крила РПЛ Волині дивіться у відео.



Долучитися до команди, поспілкуватися і задати запитання можна за адресою: м. Луцьк, вул. Винниченка, 67, оф. 208, тел: 097 991 99 25

Прес-служба РПЛ Волині
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні