--> ПортCity запрошує лучан на забіг Миколаїв* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ПортCity запрошує лучан на забіг Миколаїв*

0
10
ПортCity запрошує лучан на забіг Миколаїв*
ТРЦ ПортCity та спортивний клуб «Лучеськ» за підтримки компанії «Дмитрук» та гіпермаркету «Там Там» вдруге організовують забіг святих Миколаїв.

Захід відбудеться 17 грудня, а усі зібрані кошти передадуть у навчально-реабілітаційний центр (колишня школа №8), де навчаються дітки з особливими потребами.

Вже у неділю, 17 грудня, сотні волинян стартуватимуть на святковому забігові, що відбудеться у ПортCity. Усіх охочих цікаво й весело провести час, а заразом долучитися до благодійності запрошують на 11 годину до торгово-розважального центру для реєстрації.

Під час забігу дорослі та діти подолають дистанції у 7 км, 2 км, 500 м, 200 м та 100 м. Діти, що братимуть участь у повноцінних тематичних новорічних костюмах гарантовано отримають подарунок.

Окрім того, діятиме безпрограшна лотерея. Партнер проекту магазин «Фокстрот» дарує неймовірно багато призів. Учасники можуть виграти: праски, мультиварки, блендери, міксери, чайники та плойки. Також подарунки чекають й від магазину «АЛЛО», зокрема один щасливець отримає гіроборд! Переможці забігу отримають грошові сертифікати.

Учасники допускаються до змагання за умови належної і своєчасної реєстрації.

Реєстрація можлива в режимі on-line на сайті http://athletic-events.com Кількість місць – обмежена.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні