--> 11 земельних ділянок біля Луцька повернули у державну власність | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

11 земельних ділянок біля Луцька повернули у державну власність

1
4
11 земельних ділянок біля Луцька повернули у державну власність
У державну власність повернули 11 земельних ділянок площею 233 гектарів на території Княгининівської сільради.

За державою зареєстровано право власності на 11 земельних ділянок площею 233 га в межах населених пунктів Княгининівської сільської ради Луцького району, - йдеться у повідомленні прокуратури Волині.

Форму власності на ці землі змінили у результаті службової недбалості посадових осіб реєстраційної служби Луцького районного управління юстиції, які внесли недостовірні відомості до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Факти цих порушень були встановлені Луцькою місцевою прокуратурою спільно з Управлінням захисту економіки в області департаменту захисту економіки Національної поліції України.

У суді прокурори довели, що, згідно з чинним законодавством, земельні ділянки, які перебувають у постійному користуванні державних підприємств (а ці 11 ділянок перебувають у користуванні Державного підприємства "Експериментально-дослідне господарство "Еліта" Волинського інституту агропромислового виробництва Національної академії аграрних наук) не можуть передаватися в комунальну власність, а мають залишатися у державній власності.

Тепер земельні ділянки повернули у державну власність.
Теги: земля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Даний факт був встановлений Управлінням контролю за використанням та охороною земель ГУ ДЕРЖГЕОКАДАСТРУ у ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТі під час проведення перевірки в червні місяці, а матеріали були скеровані в правоохоронні органи..... І т.д. А не виявлені прокуратурою та УЗЕ ?????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні