--> «Ліфти зношені на 100%», - мер Ковеля | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ліфти зношені на 100%», - мер Ковеля

0
0
«Ліфти зношені на 100%», - мер Ковеля
Мер Ковеля Олег Кіндер заявив, що усі ковельські ліфти зношені на 100%, і тому їх треба міняти.

Про це він повідомив під час зустрічі з членами громадської ради при міському голові, - повідомляє Про Ковель.

«У Ковелі всі ліфти зношені на сто відсотків. Їх усіх потрібно міняти», - ствердно заявив Олег Кіндер.

Він додав, що від наступного року за кошти міського бюджету комунальники купуватимуть по одному новому ліфту. Таким чином, мерія планує поступово замінити новими ліфтами старі зношені, які вже сьогодні створюють велику загрозу здоров’ю і життю мешканців.

Зокрема, в головному кошторисі Ковеля вже передбачено 50 тисяч гривень на капітальний ремонт ліфтів для РЖКП №1 та мільйон 100 тисяч гривень на такі ж цілі для РЖКП №2.

У Ковелі нараховується 61 багатоповерхівка з ліфтами. До речі, за словами начальника управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства міськвиконкому Андрія Стернічука, наразі всі ці рухомі конструкції справно працюють.

Керівник РЖКП №1 Віктор Солов’янчук, на балансі якого перебуває три ліфти, навіть запевнив, що його підприємство має необхідні дозвільні та технічні документи на їх експлуатацію. Тому інформацію про те, що вони повністю зношені, як твердить міський голова, тут заперечили.

Найбільше ліфтів знаходиться на балансі РЖКП №2. Ще місяць тому керівник цього комунального підприємства Наталія Гейко в присутності заступника міського голови Андрія Товстиги, що курує комунальну галузь, наполегливо заявляла про небезпеку експлуатації шести ліфтів. Тоді вона хотіла зупинити їх роботу. Однак цього не сталося. Ліфти й далі перевозять людей.
Теги: ліфт, ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні