--> Перинатальний центр отримає 59 мільйонів у 2018 році | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Перинатальний центр отримає 59 мільйонів у 2018 році

1
3
Перинатальний центр отримає 59 мільйонів у 2018 році
Більше 59 мільйонів гривень скерують на завершення будівництва перинатального центру у Луцьку.

Загальний обсяг обласного бюджету Волині на 2018 рік становитиме 8,4 мільярда гривень, - повідомляють Волинські Новини.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 14 грудня.

Директор департаменту фінансів Ігор Никитюк повідомив, що значну частину коштів наступного року заплановано скерувати на ремонт і забезпечення необхідним обладнанням медичних закладів області.

Зокрема, більше 59 мільйонів гривень скерують на завершення будівництва, придбання медобладнання та початку функціонування протягом близько 9 місяців перинатального центру в Луцьку.

Ще 77 мільйонів гривень спрямують на реалізацію різноманітних програм.

«Якщо порівняти обласні бюджети 2017 і 2018 років, то хочу відзначити, що бюджет на наступний рік затверджено набагато краще, адже на 2017 рік у бюджеті ми, наприклад, не передбачили фінансування ПТУ. Тож, якщо не буде таких змін, як у 2017 році, до прикладу, непередбачуваного збільшення мінімальної заробітної плати, бюджет на 2018 рік виправдає себе», – акцентував Ігор Никитюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Золотий перинатальний! На волині є два золотих колодязі: Нововолинська шахта №10 і Луцький перинатальний центр.Хто може сказати скільки з них витягнуто і скільки ще витягнуть до повного,(а чи буде?) їх завершення?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні