--> В Чернівцях за підпал людини чоловіка засудили на сім років | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Чернівцях за підпал людини чоловіка засудили на сім років

0
10
В Чернівцях за підпал людини чоловіка засудили на сім років
Апеляційний суд Чернівецької області залишив у силі вирок суду першої інстанції, яким 39-річного чернівчанина засуджено до 7 років позбавлення волі за те, що підпалив іншого чоловіка бензином і той помер.

Про це повідомляє IA ZIK із посиланням на прес-службу прокуратури Чернівецької області.

Чернівецькою місцевою прокуратурою у суді першої інстанції було доведено, що 39-річний чернівчанин у травні 2017 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив суперечку із потерпілим, під час якої умисно облив його з пляшки бензином та підпалив запальничкою. Своїми діями зловмисник завдав потерпілому тяжкі тілесні ушкодження у вигляді опіків, від яких останній помер у лікарні швидкої медичної допомоги.

Першотравневий районний суд Чернівців засудив 39-річного чернівчанина до 7 років позбавлення волі, однак з таким рішенням суду він не погодився та оскаржив його до вищої інстанції.

Апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу захисника в інтересах обвинуваченого та підтвердив, що визначене для нього покарання було справедливим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні