--> Поляки подарували Іваничам пожежний автомобіль. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поляки подарували Іваничам пожежний автомобіль. ФОТО

0
4
Поляки подарували Іваничам пожежний автомобіль. ФОТО
Іваничівська селищна рада і гміна Консковоля Республіки Польща уклали договір про співпрацю, першими плодами якої став подарунок іваничівцям - пожежний автомобіль.

Пожежний автомобіль перетнув кордон України і запаркувався в гаражі 18-ої пожежно-рятувальної частини Управління державної служби України селища Іваничі, - повідомляє БУГ.

Як повідомив начальник частини Олександр Хом’як, автомобіль пройшов розмитнення, воно було безкоштовним.

Працівники ознайомилися з технікою і залишилися задоволеними подарунком, відзначивши, що з таким автомобілем ефективність роботи при гасінні пожежі буде значно вищою.

"Зараз ми відправили документи в Київ на постановку автмобіля на військовий облік, так як пожежна частина воєнізована. Машина буде на українських військових номерах.

Попередньо ми домовлялися, що до кінця грудня наші польські партнери приїдуть в Іваничі і на зустрічі з працівниками 18-ої пожежної рятувальної частини урочисто передадуть цей автомобіль новим власникам на українській стороні", – повідомив заступник селищного голови Микола Пасевич.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні