--> Зайцева визнала, що винна у смертельній аварії у Харкові | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зайцева визнала, що винна у смертельній аварії у Харкові

1
2
Зайцева визнала, що винна у смертельній аварії у Харкові
У середу, 13 грудня суд переглядає запобіжний захід підозрюваній у скоєнні ДТП в Харкові Олені Зайцевій. Сьогодні Зайцеву знову привезли до суду, - повідомляє УНІАН.

Підозрювана у скоєнні смертельної ДТП у Харкові Олена Зайцева визнала свою провину у скоєному та готова понести покарання. Як передає кореспондент УНІАН, про це вона заявила під час засідання Київського райсуду Харкова, який розглядає продовження терміну запобіжного заходу підозрюваній.

Нагадаємо, що 18 жовтня в Харкові на перетині вулиці Сумської і провулка Мечникова сталося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора, і автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов.

«Я щодня молюся про загиблих, я б віддала своє життя. Я прошу вибачення у всіх. І ніколи не сяду за кермо. Я визнаю провину і готова понести покарання», - сказала вона.

Адвокат підозрюваної Юлія Козир заявила, що позиція узгоджена із захистом та додала, що слідство провело низку експертиз, які підтверджують, що і Зайцева, і другий учасник ДТП – Геннадій Дронов – порушили правила дорожнього руху.

«Будь-які заперечення, невизнання даного документу, його юридичної сили є безглуздими, - заявила Козир. - Тому станом на сьогодні я вважаю, що підозри у даному кримінальному провадженні обґрунтовані».

Захист також не заперечував проти клопотання прокурорів про продовження терміну запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб. Суд продовжує вивчати докази у справі.

Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ятеро людей, пізніше ще одна померла від травм у лікарні. Суд взяв під варту Зайцеву і Дронова на час проведення розслідування у справі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
все по закону
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні