--> Новорічні іграшки для прикрашання Луцька пропонують купити на декілька років | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Новорічні іграшки для прикрашання Луцька пропонують купити на декілька років

3
-4
Новорічні іграшки для прикрашання Луцька пропонують купити на декілька років
Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський запропонував закупити нові новорічні іграшки і декілька років прикрашати ними місто.

Про це йшлося у середу, 13 грудня, під час засідання бюджетної комісії міськради.

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась розповів, щороку на прикрашання ялинок у центрі міста та щоб зняти іграшки витрачають 250 тисяч гривень.

«У цю суму входить також ще й прикрашання майданчика біля ялинки, закупівля іграшок, гірлянд», - зауважив Крась.

У свою чергу, депутат Андрій Покровський запропонував разово закупити всі прикраси для Луцька і використовувати їх щороку.

«Це буде і разове затвердження дизайнером, департаментами. Тоді не буде заперечень і кожного року буде менше питань на сесії», - наголосив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звичайно потрібно поновити і іграшки, і дизайн хоча б один раз в п'ять років поновлювати.Невже немає креативних і не дуже фінансово затратних ідей? Про це я якраз подумала, коли вчора проходила біля ялинок, які почали прикрашати. І знову будуть ті самі цифри, тільки змінена остання, і той самий напис "З Новим роком".... Сумно....
Відповісти
Хай куплять,але хочай на4 роки змінюють їх,може якому сь місту передадуть ,обмінюватися
Відповісти
Потрібно провести конкурс по новорічному оформленню Театрального майдану та ялинок з обговоренням лучанами. Вибрати найкращі пропозиції. Адже у нашому місті є багато креативних дизайнерів, факультет дизайну (ось вам курсові і дипломні роботи), професійні коледжи ( можна замовити м"які , дерев"яні іграшки). І не шкодувати грошей на ілюмінацію всіх дерев та ялинок на майдані. Ялинки наші найкращі, з них можна зробити лялі. Велике спасибі за металеві символи року. Побільше б таких людей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні