--> У столиці четверо невідомих побили АТОвця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У столиці четверо невідомих побили АТОвця

4
0
У столиці четверо невідомих побили АТОвця
На бійця АТО напала група невідомих. Події сталась на автозаправці на Кільцевій дорозі. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook брат постраждалого Ромео Ткачук, - пише Газета.УА.

Інцидент відбувся 12 грудня. Група невідомих чоловіків підійшла до дверей іншого автомобіля. Відчинили дверцята, силоміць витягли водія з авто та почали бити його.

"Потрібна допомога терміново. Будь яка інформація про авто і власника. Сьогодні, 12.12.17, о 12 годині 4 бика з цієї машини побили на заправці БРСМ, що на Кільцевій дорозі, атовця. Поліція їде, "швидка" теж, але ці придурки втікли. Прошу розголосу і допомоги в пошуку. Причина конфлікту - брат атовець, а вони донецькі", - йдеться в повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На відео видно, що він їм ланоса стукнув.
Відповісти
Гарна новина
Відповісти
Ромео блеать....
Відповісти
Він їм бусиком машину стукнув - як видно по запису - получив по вухах... З якої сторони тут те АТО?? Кожен бик дурний верещить що він херой нації коли відгрібає..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні