--> На Львівщині затримали мера за дачу хабара поліцейським | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Львівщині затримали мера за дачу хабара поліцейським

1
5
На Львівщині затримали мера за дачу хабара поліцейським
Правоохоронці Львівщини затримали міського голову одного із міст області під час спроби дати поліцейському 2 тис. доларів хабара.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на Департамент захисту економіки Національної поліції України.

За вказану суму чиновник хотів «домовитися» з оперативниками Управління захисту економіки у Львівській області про закриття кримінального провадження щодо розкрадання бюджетних коштів у процесі проведення закупівлі.

Оперативники встановили, що однією з міських рад було придбано у комерційної структури сміттєзбиральну техніку за ціною, завищеною на 295 тис. грн. Крім того, вона не відповідала вимогам тендерної документації.

Слідчим відділом обласної прокуратури було відкрито кримінальне провадження та встановлено осіб, причетних до цього злочину.

Вирішується питання про затримання правопорушника у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Стаття 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України, в межах якої проводилося затримання, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої, наголосили в поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, ота мера реально "сяде", чи як завжди спустять " на гальмах’?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні