--> На Волині активізувався продаж контрафактних товарів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині активізувався продаж контрафактних товарів

1
1
На Волині активізувався продаж контрафактних товарів
Перед новорічними святами на Волині активізувався продаж контрафактих товарів.

Йдеться про сурогатний алкоголь та підроблені цигарки. Через це фіскали ініціюють додаткові перевірки та рейди по підприємствах та ринках. Загалом протягом року фіскали зафіксували 328 порушень закону через торгівлю підробками, - повідомляє 12 канал.

«Зафіксовано не поодинокі факти торгівлі цигарками із автомобілів, бусів, транспорних засобів, а також торгівлю громадянами цигарками без зарестрованих акцизних марок. Це 71 факт торгівлі без ліцензії, і 12 фактів немаркованої продукції», - повідомила очільниця ГУ ДФС на Волині Світлана Савчук.

Найбільше порушень зафіксовано у Володимир-Волинському та Любомльському районах. В першу чергу це пов'язано із прикордонним розташуванням. До Польщі українці вивозять горілку власного виробництва розлиту в літрові пляшки з етикетками відомих у цілому світі брендів. Також у домашніх умов виготовляють, нібито "білоруські" цигарки, які розпродують не лише в Україні, а й за кордоном.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А кубло цієї гидоти це Ковель.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні