--> Під час ярмарку та концерту у ПортCity зібрали рекордну суму для дітей, які хворіють на рак* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під час ярмарку та концерту у ПортCity зібрали рекордну суму для дітей, які хворіють на рак*

0
-6
Під час ярмарку та концерту у ПортCity зібрали рекордну суму для дітей, які хворіють на рак*
Цьогоріч торгово-розважальний центр ПортCity став офіційним партнером акції «Тепла іграшка надії» в рамках якої зібрали понад 68 тисяч на допомогу дітям, які мають онкологічні захворювання. Ярмарок та концерт відбувся 9-10 грудня.

Уже четвертий рік в Луцьку відбувається благодійна акція «Тепла іграшка надії», аби допомогти дітям з онкологічними захворюваннями. Тисячі людей долучилися до проекту та стали благодійниками.

Цьогоріч іграшки з фетру на ялинку шили у Луцьку, Києві, Острозі та у Волновасі, що в Донецькій області. Тож завдяки вихованцям шкіл, садочків й дорослим майстрам вдалося зібрати чимало унікальних іграшок ручної роботи.

Генеральним партнером «Теплої іграшки надії» виступив ТРЦ ПортCity, так у арт-просторі відбувався майстер-клас для дорослих, а дитячий розважальний центр FigliMigli допоміг з проведенням дитячих майстерок. Головний ярмарок проекту відбувся на вихідних у ПортCity. Традиційно, постійним партнером став Палац учнівської молоді.

Вихованці ПУМу підготували чудовий концерт «Тепло дитячих сердець». Танцювальні та вокальні колективи, запальні флеш-моби, й виступ духового оркестру, - усе це протягом двох годин дарували обдаровані діти, аби зібрати кошти на лікування онкохворих однолітків.

Студія свята «Кулька Булька» долучилась до організації, зокрема й облаштувавши чудову фотозону, аби благодійники мали нагоду зробити світлину на згадку. Також близько сотні волонтерів вийшли на продаж іграшок.

«Мені дуже приємно, що вже традиційно взимку стільки людей шиють іграшки, аби допомогти дітям. Я щиро дякую всім організаторам «Теплої іграшки надію» за такий чудовий проект, який об’єднує тисячі благодійників», - зауважила під час відкриття концерту президент БФ «СТОПРАК» Марія Адамчук.

Два дні тривало свято у ПортCity, за цей час вдалося зібрати чималу суму коштів, а саме, разом з коштами від майстерок, на рахунок Благодійного фонду «СТОПРАК» організатори вже поклали 68210 гривень.

Іграшки, які залишились продаватимуть через інтернет та у закладах, куди запрошуватимуть міні-ярмарок.

Теги: портcity
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні