--> У Ковелі люди «варяться» у власних квартирах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі люди «варяться» у власних квартирах

6
0
У Ковелі люди «варяться» у власних квартирах
У Ковелі жителі скаржаться на сильну спеку у квартирах.

"Народ вулиці Володимирської, диспечер нашої котельні вирішив, напевно, "зажарити мешканців квартир живцем". В хаті спекота в "опалювальний" сезон, із відповідними рахунками за тепло", - написала Esther Andriyako на сторінці "Ковель Life" у Фейсбуці.

За словами жінки, рахунок за тепло становив "1200 + надцять грн".

"Що це за опалювання? Це - "спалювання". Живцем:) В кімнаті достатньо великій, 25 градусів тепла за термометром, при відчинених постійно дверях на засклену лоджію та не зачинених дверях в кімнату. Я у літній безрукавній футболці мокра "як хлющ", - зазначає ковельчанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
33 квартал, в мене відкриті вікна, в квартиры + 29!!! НА*Я?
Відповісти
Не знаю де ви живете саме, але в мене на 33 кварталі біля Аверсу 22 і ніякого пекла 29 немає, контролюйте лічильник, якщо такий є в будинку
Відповісти
Лічильник є, відродження 41. Справа в іншому, голова осбб - каже не може нічого зробити, бо з однієї з квартир (пенсіонери) кажуть що їм холодно, весь будинок в такій жарі, сьогодні в ночі - взагалі неможливо було.
Відповісти
коли ви перестанете красти "репортажі" з фейсбуку?
Відповісти
І хто це вже там так нагрівся? Чи ми на різних Володимирських живемо? Сьогодні досить прохолодно у квартирі. А Ви подумали про сім'ї з малими дітьми? Чи обігрівачі краще вмикати і платити непомірні рахунки за електроенергію?
Відповісти
це ж в Ковелі.....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні