Мер Володимира хоче, щоб у місті одружувались за добу

1
-2
Мер Володимира хоче, щоб у місті одружувались за добу
Міський голова Володимира Петро Саганюк хоче запровадити у місті проект "Шлюб за добу".

Про це він заявив під час оперативної наради за участі керівників управлінь та структурних підрозділів міськвиконкому, директорів державних та комунальних установ міста, - повідомляє Район.Володимир-Волинський.

"Луцьк має, Ковель і Нововолинськ - теж, а ми чим гірші. Володимир - місто обласного значення, тому не бачу перешкод для втілення цього проекту", - зазначив мер.

Зазначимо, ще у 2015 році – була запроваджена система електронного подання документів для реєстрації шлюбу. А 29 липня 2016 в Україні запустили пілотний проект «Шлюб за добу», завдяки чому пари можуть не чекати місяць, а одружитися відразу через 24 години після подачі всіх потрібних документів.

Як пояснила нам начальник Володимир-Волинського міського відділу ДРАЦС ГТУ юстиції у Волинській області Алла Войтюк, у 2016 році Уряд видав розпорядження в якому був вказаний розширений перелік населених пунктів, які мають взяти участь у пілотному проекті «Шлюб за добу».

На наступний рік були прийняті зміни до цього розпорядження і перелік населених пунктів поповнився ще двома волинськими містами - Нововолинськом та Ковелем.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то ще треба зробити і розведення за добу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні