--> У французькому дитячому харчуванні знайшли сальмонельоз | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У французькому дитячому харчуванні знайшли сальмонельоз

0
-1
У французькому дитячому харчуванні знайшли сальмонельоз
Французький виробник дитячого молока «Lactalis» і органи охорони здоров'я відкликають великі партії продукції дитячого харчування через ризик зараження на сальмонелу.

Про це повідомляє Захід.НЕТ із посиланням на британське видання The Guardian.

За інформацією видання, у Франції зафіксовано 26 випадків захворювання на сальмонельоз серед дітей після вживання продуктів виробицтва «Lactalis». Представник компанії Michel Nalet заявив, що майже 7 тис. тонн дитячої продукції, імовірно, були заражені сальмонелою і поки невідомо скільки небезпечної дитячої продукції вже продано, а скільки лишається на складах.

Великі партії вже відкликають з Великої Британії, Китаю, Пакистану та Судану.

«Lactalis» – один з найбільших у світі виробників молочних продуктів. Він продає дитяче молоко в пакетах від 350 до 950 грамів, які продаються в усьому світі під різними торговими марками, включаючи Milumel, Picot і Celi. Відкликається продукція, виготовлена з 15 лютого.

Сальмонельоз – гостре інфекційне кишкове захворювання, збудниками якого є різні види бактерій роду Salmonella. Основні симптоми – слабкість, запаморочення, головний біль, підвищення температури тіла до 38-39°, діарея.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні