--> За скільки можна зняти квартиру у Луцьку на Новий рік. ГАМАНЕЦЬ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За скільки можна зняти квартиру у Луцьку на Новий рік. ГАМАНЕЦЬ

2
-2
За скільки можна зняти квартиру у Луцьку на Новий рік. ГАМАНЕЦЬ
Для того, аби зняти апартаменти у Луцьку для двох осіб на ніч із 31 грудня на 1 січня, доведеться викласти від трьох сотень гривень до декількох тисяч.

Це важливо: як підібрати ЛДСП , якщо маєте власне житло.


Один із найпопулярніших сервісів для пошуку житла «Booking» пропонує лише чотири варіанти апартаментів, один із яких – на вулиці Стрілецькій – уже заброньований. Так, квартира на Грушевського, 28 обійдеться вам у 2000 гривень за ніч, на проспекті Волі – 2000 гривень, на Грушевського, 15 – 1000 гривень.


Сайт «Добово» рекомендує для святкування новорічної ночі 11 апартаментів для двох персон. Зокрема, житло на вулиці Тарасова, 85 обійдеться у 240 гривень за добу, на вулиці П’ятницька гірка – у 4658 гривень, на проспекті Волі, 64 – у 262 гривні, на вулиці Франка, 2 – у 4658 гривень, на проспекті Соборності, 14 – у 316 гривень, на проспекті Президента Грушевського – 4076 гривень, на вулиці Рівненська, 125 – 415 гривень, на вулиці Винниченка, 49 – 1980 гривень тощо. Варто зауважити, що для того, щоб забронювати квартиру, потрібно отримати підтвердження від господарів, які часто відхиляють запити.


На сервісі «Airbnb» можна знайти десять варіантів житла. Ціна за ніч для двох гостей варіюється від 792 гривень до 7168 гривень. Однак при бронюванні варто врахувати, що сайт знімає комісію за надані послуги, також часто потрібно вносити додаткову плату за прибирання.


На сервісі «Орендар» можна знайти 27 квартир для святкування Нового року. Апартаменти на проспекті Соборності, 32 можна зняти за 189 гривень на добу, на вулиці Шухевича, 2 – за 330 гривень, на вулиці Кравчука, 38 – за 350 гривень, на проспекті Перемоги, 21 - за 400 гривень, на проспекті Волі, 14 – за 400 гривень тощо.


Сайт «Доба» пропонує лише один варіант оренди житла на новорічну ніч – однокімнатну квартиру на вулиці Гнідавська, 21 від 350 гривень за добу.


Загалом ціни на квартири залежать від розташування житла (зазвичай, чим ближче до центру міста - тим дорожче), ремонту (за апартаменти з "євроремонтом" доведеться викласти більше, аніж за "радянський" інтер'єр), і наявних зручностей (гаряча вода, кухня, пральна машина, безкоштовний Wi-Fi та інші).

Підготувала Надія МІЩУК («Волинь24»)
Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, а кому потрібна пралка, чи "Wi-fi" у новорічну ніч,тим більше якщо здається для двох?
Відповісти
Шо ти понимаеш в разврате- ти ше зелений...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні