У волинському виші оберуть найвродливішу студентку

0
5
У волинському виші оберуть найвродливішу студентку
13 грудня студентки СНУ імені Лесі Українки виборюватимуть звання найвродливішої дівчини університету. Початок конкурсу краси та грації “Міс Університет 2017” запланований на 18.00 годину.

Чотирнадцять фіналісток відбіркового туру змагатимуться у шести конкурсах: «Представлення», «Україночка», «Купальники», «Таланти», «Інтелектуальний», «Вихід у вечірніх сукнях».

Також суперниці презентують вбрання відомих брендів та модельєрів, представлених у Луцьку. Дефілювати красуні будуть під акомпанемент гурту «Carlos Bandos». На дійство організатори також
запросили гурти «Резус блюз», «Шанс Мюзік» та артистів Інну Кириченко, Сергія Скулинця. Розважати гостей будуть ведучі creative group «BaRak» - Роман Полтарак та Олег Бакун. Танцювальні постановки забезпечує хореограф Яна Жук.

Конкурс відбудеться у концерт-холі РЦ «Промінь», забронювати квиток можна за номером +380 (97) 649 81 89.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні