У ритмі джазу: в Луцьку відбувся міжнародний джазовий фестиваль.ФОТО

0
0
У ритмі джазу: в Луцьку відбувся міжнародний джазовий фестиваль.ФОТО
Лучани відпочивали під джаз на міжнародному фестивалі «Jazz Bez».

Насолодитися музикою свободи прийшло чимало охочих. Серед присутніх й Генеральний Консул Республіки Польща у Луцьку Вєслав Мазур, який привітав присутніх польською мовою, - пише VIP.

Організатор дійства – Віктор Грисюк на початку концерту налаштував присутніх на джазову атмосферу:

«Давайте ми будемо робити все можливе сьогодні, щоб наші музиканти, які у нас виступлять розказували про наше місто. Не тільки про те, що у нас гарна погода, а що в нас дійсно хороша атмосфера. Давайте сьогодні жити джазом, жити поза рамками».

Впродовж вечора присутні могли насолодитися джазом у виконанні – луцького дуету BB Jazz та львівського квартету Dzyga Jazz Quartet, які вважаються патріархами українського джазу.

Родзинкою вечора став виступ австралійського тріо «The Necks». Під час свого виступу вони влаштували справжній джазовий вибух та заполонили увагу слухачів.

Усіх артистів присутні зустрічали гучними оплесками та вигуками.

Окрім того, під час антракту усі охочі могли розмалювати цікаві розмальоки зі зображеннями музикантів. Їх авторка - художниця Марічка Островська, відома своїм арт-проектом «Безгрішні».

Варто додати, що джазовий фестиваль у Луцьку триває упродовж трьох дні, тому насолодитися джазом ще можна у суботу та неділю, 9 та 10-го грудня.

Текст: Аліна БЕКЕРУК
Фото: Daria FOX


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні